2110, 2018

Toekomstbestendig ondernemen … het Koploperproject voor het MKB

Wilt u in korte tijd en met weinig investering een goed inzicht in besparingsmogelijkheden op uw energieverbruik en samen met andere koplopers nog slimmer ondernemen? Dan is het Koploperproject duurzaam ondernemen voor u een uitgelezen kans. Lees hieronder verder of DOWNLOAD HIER direct de flyer

Gemeente Hilversum wil samen met ondernemers […]

Read More

407, 2018

Hoe wil jij dat jouw wereld eruitziet in 2030?

Wil jij samen met je collega’s in actie komen voor een betere wereld? Speel het Werelddoelenspel en ontdek welke kansen de werelddoelen jouw team bieden en hoe je daarmee concreet bijdraagt aan een betere wereld. Lees hier verder…

Read More

1410, 2016

Terugkijken #dvdd16 met Impact Award winnaars

Op maandag 10 oktober 2016 vond de Dag van de Duurzaamheid plaats, ook in Hilversum. Bij een smakelijk duurzaam ontbijt ontmoetten vele ondernemers en medewerkers elkaar. Daarna spraken enkele gasten mee bij De Wereld Draait Duurzaam Door. Vervolgens droeg stadsdichter Robert Grijsen zijn gedicht ‘Neem mij niet voor lief’ voor.

Toen […]

Read More

1110, 2016

Winnaars Good2Connect Impact Awards 2016

Vanmorgen hebben Hoeve Ravenstein en Tijd voor Meedoen de Impact Awards 2016 gewonnen. Wethouder Nicolien van Vroonhoven reikte vanmorgen bij het Duurzaam Ontbijt beide Awards uit. De Awards kenden een geldbedrag van 1500 euro, door gemeente Hilversum toegekend aan de Awards.

De tweede prijswinnaars hebben o.a. een werk/vergaderruimte gekregen bij Good2Connect. Wij heten […]

Read More

2209, 2016

Wie zijn die genomineerden voor Impactmaker 2016?

Stem hier op jouw favoriete inzending! 
AanEen: in de Wereldwinkel van vereniging AANEEN biedt een etalage en werkgelegenheid aan buurtbewoners en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen zo de kans op een mooie bijverdienste, en een nieuw netwerk.

ASAP/ Burkin’Art: (Association for Small African Projects) werkt sinds 1997 aan het verlichten van […]

Read More