Al een lange tijd is bij ons bekend dat er verbouwingsplannen zijn in ons huidige pand Santbergen. Dit betekent dat we intern of extern moeten verhuizen. Intern konden we geen plek vinden die geschikt was voor ons, dus zijn we extern gaan zoeken. Hierdoor hebben we duidelijk in kaart kunnen brengen wat de voor- en nadelen zijn van diverse locaties en hebben we uiteindelijk een prachtig nieuwe locatie gevonden!

Onze nieuwe locatie per 4 april is Arendstraat 27 in het Rotor gebouw op Creative Campus Werf35 te Hilversum. (http://www.werf35.nl/rotor-media/).

Voordelen:
– professionele en frisse uitstraling
– goed bereikbaar per auto en voldoende parkeerplaatsen
– Plaza prijzen blijven gelijk
– levendig terrein met veel andere jonge en creatieve ondernemingen, zoals Spilgames en de Stookplaats
– Starbucks koffie in de hal en binnenkort een eigen bedrijfsrestaurant

Wij zijn blij dat we hier buren worden van Dutch Game Garden (http://www.dutchgamegarden.nl/about/locaties/)

Bedenk het thema voor de nieuwe ruimte en maak kans

Onze vergaderruimtes krijgen allemaal een nieuwe naam. Eén van de twee ruimtes is de Discovery Room.

Voor de andere ruimte willen we je graag meenemen in het bedenken van een thema. De nieuwe naam moet uiteraard wel in de visie van Good2Connect passen.

ruimte

Laat ons voor 28 maart weten welk thema jij vindt passen door de naam door te geven aan plaza@good2connect.nl. Op 29 maart gaan wij in beraad en 30 maart maken wij de definitieve beslissing; de origineelste en meest passend thema zal de doorslag geven. Degene die de nieuwe naam heeft bedacht krijgt 50 Goodcoins ter beschikking om in te zetten voor een vergaderruimte of om te flexwerken.

Zie http://www.good2connectplaza.nl/nl/page/flexplekken voor het overzicht van waar je de GoodCoins voor kunt gebruiken.

Wij zijn nieuwsgierig naar jullie ideeën!

Bereikbaarheid
Via onderstaande link krijg je een persoonlijke routebeschrijving naar de nieuwe locatie: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Arendstraat+27+Hilversum+1223RE

Met het openbaar vervoer vanaf Hilversum Centraal Station pak je bus 108 (13 minuten), bus 109 (9 minuten),bus 2 (15 minuten) of bus 3 (16 minuten). Vanaf Hilversum Sportpark pak je bus 3 (11 minuten) of loop je vanaf het station Hilversum (19 minuten) en vanaf station Sportpark (18 minuten).

Het is ook mogelijk om naast je ov-chipkaart een ov-fietsabonnement te nemen. Per jaar kost dit € 10,00, per rit kost het € 3,35 voor 24 uur. Op Hilversum centraal en op Hilversum Sportpark is een huurlocatie aanwezig. Vanaf Hilversum Centraal is het 7 minuten fietsen en vanaf Hilversum Sportpark 6 minuten. Meer informatie vind je op http://www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets/online-abonnee-worden.html

Vragen?
Natuurlijk zijn wij er om al jouw vragen te beantwoorden. Neem daarom gerust contact met ons op http://www.good2connectplaza.nl/nl/page/contact.

Wij zijn er van overtuigd dat dit ook voor jou meer kansen en mogelijkheden biedt.

Hopelijk tot ziens op dé broedplaats voor ondernemers.