‘Voor de organisaties in het Gooi e.o. met de meest waardevolle sociale en duurzame impact. Maak jij die impact?’

De wereld heeft baat bij duurzamer en eerlijker handelen. Wij zijn op zoek naar organisaties, zowel commercieel als ideëel, die het verschil maken, hoe klein ook. Zij voegen waarde toe aan een betere wereld met b.v. innovatieve producten of diensten, vernieuwende vormen van samenwerken, een zinvolle bijdrage aan de maatschappij of circulariteit: oftewel de regisseurs van een mooiere toekomst. Maak jij die impact?

Meedoen

De Good2Connect Impact Award ‘t Gooi is een publieks- en juryprijs die ieder jaar wordt uitgereikt. In 2015 deden maar liefst 21 organisaties mee en won basisschool de Kindercampus uiteindelijk deze prijs. Bedrijven en ideële organisaties in ‘t Gooi e.o.* die bijdragen aan een duurzame en eerlijke wereld, kunnen meedingen.

Deelname is gratis en kan vanaf 15 augustus tot 26 september.

Naast de waardevolle eer biedt deelname een sympathieke manier om uw naamsbekendheid te vergroten en nieuwe relaties op te bouwen. Iedereen kan van 19 september tot 9 oktober stemmen voor de publieksprijs en op 3 oktober maakt de jury alvast de vijf genomineerde voor de juryprijs bekend.

Lees hier verder en meld je aan…