Stem hier op jouw favoriete inzending! 

AanEen: in de Wereldwinkel van vereniging AANEEN biedt een etalage en werkgelegenheid aan buurtbewoners en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen zo de kans op een mooie bijverdienste, en een nieuw netwerk.

ASAP/ Burkin’Art: (Association for Small African Projects) werkt sinds 1997 aan het verlichten van armoede in 10 dorpen rond Bobo Dioulasso door de inwoners onderwijs, zorg en een duurzame economie aan te bieden.

DimLight: groothandel in professionele LED verlichting. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. DimLight is gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur.

Elk Gooisch Matras Komt Van Pas – St. Nieuw in ‘t Gooi: zamelt spullen in met en voor statushouders en voedselbankklanten. Deze mensen kunnen gratis bij de stichting winkelen voor alle mogelijke huisraad.

Hemel-Bed: maakt mooie, ecologische designproducten voor de uitvaart en wil hiermee een klimaat bevorderen van acceptatie (dus geen angst) bij het levenseinde, sterven en uitvaart.

Hoeve Ravenstein: heeft een duurzame bedrijfsvoering en werkt zo veel mogelijk zelfvoorzienend. De runderen grazen buiten op de landerijen en het stro en hooi wat vanaf eigen land wordt verbouwd wordt in de winter in de stal gebruikt.