Good2Connect Netwerk verbindt en versterkt ondernemers, organisaties en expertise in een duurzaam netwerk.

Wil je ook op een professionele wijze bijdragen aan de transitie naar een duurzame maatschappij en het versterken van elkaars onderneming? Word dan G2C Netwerk partner en deel je kennis, inspiratie en netwerk met andere zelfstandig professionals en organisaties. Samen kunnen we onze impact vergroten!

Word ook netwerkpartner (voor € 99,- per jaar) en profiteer direct!

  • Toegang tot het partnernetwerk, de online kennisbank, netwerkborrels & inspiratie events
  • Je eigen online profielpagina en het posten van agenda items en blogs
  • Speciale aanbiedingen op diensten van Good2Connect & partners
  • 10% korting op (vergader)ruimtes bij Good2Connect Plaza en op ons aanbod van de Academie
Direct aanmelden als netwerkpartner…

Bekijk hier alle netwerkpartners

Meer over Good2Connect

Good2Connect is de verbindende en faciliteerde kracht achter het netwerk. We waarborgen een actief en professioneel netwerk en  onderhouden duurzame contacten met andere  netwerken, gemeentes, instellingen, bedrijven en de samenleving. Natuurlijk delen we deze contacten weer met de leden zodat er verbindingen tot stand kunnen komen. Bijvoorbeeld tussen zzp’er en opdrachtgever of tussen zorgverlener en cliënt. We stimuleren ook dat leden elkaar onderling weten te vinden en faciliteren kennis overdacht in diverse vormen.

De Businesspartnersvan Good2Connect staan altijd klaar om de leden te adviseren en te ondersteunen, onder andere op het gebied van strategie, marketing, organisatie of persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast faciliteert Good2Connect een fysieke ontmoetingsplek, Good2Connect Plaza, in het centrum van Hilversum met flexibele werkplekken en diverse verhuurbare ontmoetingsruimtes. De leden kunnen hiervan tegen een gereduceerd tarief gebruik maken. Ook als niet-lid kan je flexibel en tegen goede condities ruimte huren.

Lid worden van het netwerk

We zijn altijd op zoek naar sociale,- en duurzame impactmakers die ons netwerk kunnen aanvullen. Impactmakers hebben als doel de samenleving socialer, duurzamer en gezonder te maken. Vaak spelen vernieuwende denkpatronen en methodes hierbij een belangrijke rol, zoals co-creatie, crowd sourcing, crowdfunding, intuitieve business modellen of behandelmethodes. Leden van Good2Connect zijn actief betrokken en ondersteunen onze visie. Je ziet meerwaarde in het delen van ideeën, kennis, kunde en jouw netwerk met elkaar. Door samenwerking worden krachten gebundeld en kansen gecreëerd, hierdoor ontstaat gezamenlijke toegevoegde waarde. Je krijgt de kans en de ruimte om te groeien als persoon, professional en impactmaker!

Wat kunnen de leden voor jou betekenen?

Good2Connect brengt mensen, organisaties en expertise samen. Ben je op zoek naar ondersteuning op het gebied van gezondheid, duurzaamheid, fondsenwerving of social business? Onze leden zijn daarvoor rechtstreeks te benaderen. Ze bezitten de juiste vakkennis en professionaliteit die voor hun expertise noodzakelijk is. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de expertise uit het Good2Connect netwerk. Zodat de leden je nog beter kunnen adviseren of ondersteunen.Je bent ook van harte welkom om deel te nemen aan diverse activiteiten of om ruimte te huren.

Aandachtsgebieden Good2Connect

Good2Connect richt zich op drie verschillende aandachtsgebieden met elk een eigen dynamiek: Vitaliteit, Maatschappij en Sociale & duurzame business. Deze aandachtsgebieden staan echter niet los van elkaar. We vinden het belangrijk dat ze met elkaar zijn verbonden en zullen daarin faciliteren. Diversiteit in achtergrond en expertise vormen een belangrijke meerwaarde aan het netwerk. Het is juist deze chemie die bijvoorbeeld een debat of een plan een andere invalshoek geeft.

Aanmelden

Meld u aan als goodfriend

Meld je hier om lid te worden
Aanmelden