Nuttige en inspirerende  eerste Social Breakfast bij Good2Connect

Op 26 januari hoste Jacques-Hein Vermolen de eerste social breakfast bij Good2Connect met als thema: “Mindset voor ondernemers”. 12 geïnteresseerden vonden hun de weg naar het, ook door de host gefinancierde, smakelijke ontbijt. De opzet is elke laatste dinsdag van de maand een thema te presenteren waar ondernemers wat aan hebben en je jezelf ook kunt profileren.

“Ik vond het een eer en spannend tegelijkertijd”, zegt Jacques-Hein in lijn met het ontbijt-thema ‘mindset’, de combinatie van gedachten en gevoelens waardoor je al dan niet tot actie komt. “Ik linkte het door mij bedachte breakfast-thema aan mijn training elevator pitch die binnenkort bij de GoodAcademy is te volgen. Het is een leuke manier om jezelf te profileren en ook nieuwe contacten op te doen. Mijn tip voor de volgende host: als je het handig doet, krijg je je investering van het ontbijt terugbetaald in sociaal kapitaal met een ideeënrijke ‘durf-te-vragen-sessie’ of door antwoorden die de deelnemers geven op jouw vragen waar jij in je werk tegenaan loopt.”

Rigo Stegeman, eigenaar van Good2Connect was ook blij met de inspirerende en nuttige sessie: “Mooi om te zien hoe jij aan de hand van het thema mindset in je eigen verhaal je menselijke kant liet zien en ook jouw zakelijke belang niet vergat. Dit smaakt naar meer.”

Wanneer: “Elke laatste dinsdag van de maand, 8.00 u inloop, 8.10 u. aanvang introductie host, 8.15 u. ontbijt;  8.45 u. start programma. Gasten kunnen zich aanmelden via: https://www.good2connect.nl/agenda/?platform=hootsuite

Er is geen reden niet te komen…Welkom!

Jacques-Hein Vermolen/ www.jacques-hein.nl (of link naar mijn profiel op de Good2Connect website)