Datum March 22, 2019
Tijd Inloop 16:15u, Inspiratiestory 16:45u, Geluksborrel 17:30u
Plaats La Place, arendstraat 25, Hilversum
Kosten € 12,-
Aanmelden https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXSjazXR6D_0_xPdzZZd4P-iD59tcNpocLes82xjvCWaVxjg/viewform

Wat hebben fietsen, bijdragen aan de werelddoelen en universeel geluk met elkaar gemeen? Kom erachter tijdens mijn debut als storyteller over geluk, waarbij ik je meeneem naar Nieuw Zeeland, Frankrijk, Vietnam en Italie, waar je ontdekt welke bagage je nodig hebt voor een leven lang geluk…

Na de inspiratielezing kun je lekker netwerken en borrelen, waarbij we te gast zijn op het hoofdkantoor van La Place in Hilversum.

Praktisch

Waar : La Place, arendstraat 25, Hilversum
Hoelaat : Inloop 16:15u, Inspiratiestory 16:45u, Geluksborrel 17:30u
Kosten : 12,- inclusief hapjes en drankjes
Aanmelden : Klik hier

IMG_0959

Over de lezing

‘Gelukkig, ik ben niet de enige! Op weg naar universeel geluk’

Voor mij is het leven één grote reis, vol met levenslessen. Veel van die lessen heb ik geleerd tijdens een van mijn vele fietsavonturen. Zo brak ik afgelopen jaar drievoudig mijn enkel door een val. Maar dat leerde me ook weer om op te staan en door te gaan. In Nieuw Zeeland volgde ik mijn eigen weg, alleen op de fiets, maar zelden voelde ik me echt eenzaam. Bij het bereiken van iedere bergtop, voelde ik me juist meer dan ooit verbonden met de wereld om me heen en onderdeel van het grotere geheel. Tijdens de transalp met mijn vader en vriendin deelden we pijn en verdriet omdat we ons gewenste doel niet bereikte. Maar uiteindelijk versterkte juist dat onze relatie. Ik ging de ultieme uitdaging aan met lichaam en geest tijdens de Epic Enduro, een van de zwaarste eendaagse MTB wedstrijden ter wereld. Een perfecte balans tussen gezonde voeding, hard trainen, afzien, lef en doorzettingsvermogen. Onze fietstocht door Vietnam stond in het teken van SOS kinderdorpen, want met elke afgelegde kilometer droegen we bij aan hun toekomst.
 
En zo heb ik mijn rugzak gevuld met zingeving, autonomie en alle andere ingrediënten van geluk. En het mooie is dat geluk groeit wanneer je het deelt en dus deel ik het graag met jou tijdens dit reisverhaal. Zodat ook jij over de juiste bagage beschikt om gelukkig te zijn in je dagelijks leven, zowel zakelijk als prive. Daarna reizen we samen verder en ontdekken we wat universeel geluk is en hoe we dat kunnen bereiken. En hoe we daarmee op natuurlijke wijze bijdragen aan de werelddoelen.
 

Wie ben ik?

Ik ben Rigo Stegeman, gelukkig partner, trotse papa, fervent mountainbiker en sociaal ondernemer.

Als transitiegids breng ik mensen en organisaties in beweging naar een betekenisvolle, gelukkige en leefbare samenleving. Onderweg help ik bij het ontdekken en ontwikkelen van je eigen kracht en het ondernemen vanuit gezamenlijke overtuiging. Dit doe ik in de rol van storyteller, aanjager, verbinder, concept ontwikkelaar en impactmaker met o.a. de Global Goals Games. Ik geloof in deze ‘samenleving’ en het realiseren ervan als we handelen vanuit eigen kracht en gezamenlijke overtuiging. De Global Goals (SDG’s) bieden hiervoor een goede routekaart.