The Good2Connect Academy 

 Wil jij als ondernemer of medewerker succesvoller zijn en je sociale en duurzame impact vergroten?

The Good2Connect Academy

Wij bieden een divers aanbod van praktische en betaalbare workshops en trainingen in Hilversum en omstreken aan organisaties, bedrijven en individuen die succesvoller willen zijn en hun sociale en duurzame impact willen vergroten. Onze trainingen op het gebied van onder andere marketing, communicatie, bedrijfsontwikkeling en zakelijke samenwerking zijn geschikt voor zowel startende ondernemers, gevestigde ondernemers als medewerkers werkzaam in of voor met name maatschappelijke instellingen, ideële organisaties en bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Klik hier voor meer informatie en het aanbod van trainingen…

Waar we in geloven

Wij geloven in leren door het delen en uitwisselen van kennis en het praktisch toepassen hiervan. Mede daardoor leer je bij ons de kennis en vaardigheden om meer mensen te bereiken en te verbinden aan jouw product, dienst of ideële missie. Wij staan voor een persoonlijke en informele benadering waardoor we beter kennis en ervaringen kunnen overdragen.

Trainers

Omdat de Academy onderdeel is van Good2Connect is er een sterke link met wat er speelt op het gebied van duurzaamheid in de buurt. Zo werken en/of wonen bijvoorbeeld de trainers van G2Cacademy in de regio. De praktische kennis en concrete ervaring integreren wij in ons brede aanbod van workshops en trainingen en maken we zo toegankelijk voor alle stakeholders.

Bekijk hier het team van trainers

OVERZICHT